Seznam forumov
Registriraj seIščiPogosta vprašanjaSeznam članovSkupine uporabnikovPrijava



OPFOR 2010, 19.-20.06.

 
Odgovori na to temo     Seznam forumov » Napovedi dogodkov Poglej prejšnjo temo
Poglej naslednjo temo
OPFOR 2010, 19.-20.06.
Avtor Sporočilo
miwko
President


Pridružen/-a: 10.12. 2008, 15:02
Prispevkov: 768
Kraj: Crnomelj

Prispevek OPFOR 2010, 19.-20.06. Odgovori s citatom
Društvo DTI je napisal/a:
Pozdravljeni!

Tako kot lani, bo tudi letos v juniju na sporedu Op. OPFOR. Tudi letos pripravljamo dvodnevni spopad s poudarkom na realizmu. Vljudno vabljeni k ogledu spletne strani na naslovu http://opfor10.drustvo-dti.si .
Zaradi vdora na našo staro stran smo še vedno na Google blacklisti, vendar vam zagotavljamo, da so strani preverjeno brez škodljivih elementov.
Upamo, da se vidimo!

Za več informacij in komentarje nas lahko poiščete tudi na Facebooku, kot uporabnika Društvo za Taktične Igre.


Sobota in nedelja, 19.-20. junij 2010

Operacija OPFOR 2010 bo nepretrgoma trajala več kot 24 ur, dobro znanje orientacije in poznavanje postopkov pa bosta odločilnega pomena za uspeh!

Sodelujejo lahko le vnaprej prijavljeni igralci. Spopad bo organiziran v obliki etap, bojnih in nebojnih nalog, tudi nočnih! Tekmujejo lahko le zaključene, najmanj 8 članske skupine, tekmovanje pa je namenjeno izkušenim MilSim igralcem. Štartnina znaša 38€ na osebo, ob prijavi do konca maja 2010, prijava v mesecu juniju znaša 40€. Prijava je možna le do 13. junija Ob prijavi se plača štartnina, za katero organizator v primeru odpovedi tekmovanja ZAGOTAVLJA vračilo. Za hrano in pijačo bo poskrbljeno ob zaključku prvega dne ter ob zaključku tekmovanja. Parkirni prostor in varovanje vozil bo urejeno. Podrobnejše informacije o prijavi so na tem naslovu.








Splošna navodila:
Igra bo potekala po pravilih DTI. Med pravili boste poleg različnih pravil igre našli tudi trenutno veljavne omejitve glede airsoft replik.

Vsi prijavljeni igralci (ali ekipe), boste prejeli zemljevide igrišča, navodila in scenarij, najkasneje teden dni pred pričetkom tekmovanja.

Prijava igralcev
Vsaka ekipa, ki želi tekmovati, se mora vnaprej prijaviti pri organizatorju pisno preko elektronske pošte. Prijavi se lahko le zaključena ekipa. Ekipa lahko šteje najmanj 8 članov, nujno mora biti določen tudi poveljnik ekipe. 8 je tudi optimalno število tekmovalcev v ekipi. V primeru odstopanj kontaktirajte organizatorja. Organizator komunicira z ekipo preko poveljnika. Poveljnik tudi odgovarja za svojo ekipo. Prijava naj vsebuje kontaktne podatke poveljnika, ter osnovne podatke o ekipi, lahko pa tudi gif logotip ekipe. Štartnina znaša 38€ na osebo ob prijavi do konca maja 2010, plača se ob prijavi. Ob prijavi v mesecu juniju, znaša znesek 40€ po članu ekipe. Skrajni rok za prijave je 13. junij 2010. Spodnja starostna meja za vse tekmovalce je 18 let.

Oprema
Na tekmovanju se lahko uporablja le airsoft replike. Moč replik mora biti v skladu s pravili društva DTI. Pred pričetkom tekmovanjem bodo vse replike testirane. Omejitev količine streliva ni. OPOZORILO: Oprema mora biti v skladu z veljavnimi zakoni. Prepovedane so torej vse veljavne uradne oznake oboroženih sil, uradnih inštitucij ali političnih organizacij. Organizator si tudi pridržuje pravico preizkusa zaščitnih očal, poljubnega igralca, če misli, da le ta niso ustrezna. V primeru, da ekipa teh pravil ne spoštuje na tekmovanju ne more nastopiti.

Tekmovanje za vsako ekipo traja najmanj 24 ur. Prekinitev igre ni, bo pa poskrbljeno za prostor za kampiranje na področju tekmovanja. Poskrbite, da bodo vsi igralci imeli ustrezno opremo, OBLEKO, primerno zalogo vode, hrane, polne baterije in dovolj BB-jev. Svetujemo tudi, da ima vsaka ekipa seboj še eno rezervno repliko in komplet prve pomoči. V okviru operacije OPFOR 2010 bodo tudi nočne naloge. Zaradi varnosti vsaka ekipa in tekmovalci nosijo obvezno opremo. Ta je predpisana s strani organizatorja. Pred pričetkom tekmovanja bo organizator pregledal obvezno opremo in replike preizkusil na kronometru.

Osebna obvezna oprema:

1. Vsaj 4L vode
2. Piščalka
3. Svetilka z rdečim filtrom


Obvezna oprema za ekipo:

1. Radijska postaja: ob prijavi ekipa pove, s kakšnim tipom postaje bo komunicirala s poveljstvom med tekmovanjem.
2. Vklopljen mobilni telefon, rezervna komunikacija
3. Komplet prve pomoči
4. Busola

Pravila igre
Tekmovanje bo potekalo v skladu s pravili društva DTI. Vsak zadetek pomeni eliminacijo. Veljajo tudi zadetki v orožje! V primeru ne-priznavanja zadetkov je iz tekmovanja izločena celotna ekipa. O diskvalifikaciji ekipe odloča organizator. Ker celotno tekmovanje temelji na zelo natrpanem urniku, je zelo pomembno, da se ekipe držijo predpisanih časovnih okvirjev. V primeru daljše zamude ekipa ne more več nastopiti. V primeru nešportnega vedenja na igrišču lahko organizator ekipo kaznuje s kazenskimi točkami.

Prijavite se lahko po elektronski pošti na naslovu Društva DTI. Na tem naslovu lahko dobite tudi vse informacije ali dodatna pojasnila. Število ekip tokrat ni omejeno in eno društvo lahko prijavi več kot eno ekipo igralcev, če tako želi.

_________________
11 Maj 2010 11:32 Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran MSN Messenger - naslov
miwko
President


Pridružen/-a: 10.12. 2008, 15:02
Prispevkov: 768
Kraj: Crnomelj

Prispevek Odgovori s citatom
kontaktirali so me iz krakaide in me sprasujejo, ce bi sli skupaj z njimi in bi sestavili skupno ekipo. ce je kdo zainteresiran, naj pove cimprej, da bi se naredil kak skupni trening....

_________________
31 Maj 2010 21:13 Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran MSN Messenger - naslov
VOLK
Šalabajzer


Pridružen/-a: 11.02. 2009, 18:34
Prispevkov: 344
Kraj: Semič

Prispevek Odgovori s citatom
Jaz se pripravljam na izpit, zato sem out.

_________________
ZA DOMOVINO Z AIRSOFTOM NAPREJ
01 Jun 2010 15:01 Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
warpek
Podpresident


Pridružen/-a: 09.12. 2008, 12:39
Prispevkov: 624
Kraj: Semič

Prispevek Odgovori s citatom
Jaz sem OUT dobesedno, do neznam kdej.Smile i se bojim da za zmerej....k sfali zmeri cajta i skus ga bo bl Smile

_________________
Run byać run, you won`t run far away:) WAAARRR
02 Jun 2010 14:19 Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo MSN Messenger - naslov
ColdAsIce
Šalabajzer


Pridružen/-a: 22.12. 2008, 20:22
Prispevkov: 357
Kraj: Krasinec

Prispevek Odgovori s citatom
Out: opremo bi moral nabavit, v prvi vrsti uniformo,pa vest,pa čutaro,pa lampico,...poleg tega ni niti ludi da bi šu z njimi

_________________
ONE SHOT ONE KILL!!
02 Jun 2010 21:34 Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
Pokaži sporočila:    
Odgovori na to temo     Seznam forumov » Napovedi dogodkov Časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
Stran 1 od 1

 
Pojdi na: 
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Design by Freestyle XL / 123Lyrics.